Безплатният пробен период и какво става след края му
Как работи 14-дневният безплатен пробен период, къде да видите оставащите дни, как да преминете към платен план и какво става, ако периодът изтече без план.
Как работи 14-дневният безплатен пробен период, къде да видите оставащите дни, как да преминете към платен план и какво става, ако периодът изтече без план.
Планът Solo започва с 14-дневен безплатен пробен период, за да изпробвате Avensa с истинските си обяви и клиенти, преди да платите. Тази статия показва как да видите колко дни Ви остават, как да преминете към платен план и какво става, когато пробният период приключи.
Краят на пробния период се вижда на две места:
Няколко дни преди края на пробния период собственикът на работното пространство получава и имейл, и известие в приложението, че периодът изтича. Имейлът се изпраща според настройката на собственика за известия за фактуриране.
Всичко, което добавите по време на пробния период, се запазва. Картата Ви се таксува едва когато пробният период приключи.
Отворете Фактуриране
Натиснете Изберете план в лентата в горната част на страницата или отворете НастройкиФактуриране.
Отвори ФактуриранеСравнете плановете
Панелът План показва Solo, Team, Pro и Agency и какво включва всеки от тях. Натиснете Сравнете всички планове, вкл. Agency, за да отворите панела Смяна на план с всички планове един до друг, или Какво се случва след края на пробния период, за да прочетете подробностите.
Изберете план
Натиснете Стартирай Team, Стартирай Pro или Стартирай Agency. Отваря се панелът Смяна на план с избрания план. Там изберете Месечно или Годишно · спестявате 17%, за да определите как плащате.
Потвърдете смяната
Проверете показаната цена и натиснете Потвърди смяната.
За да останете на Solo след пробния период, не е нужно да правите нищо, стига картата Ви да е регистрирана.
Добавки като допълнително пространство не могат да се купуват по време на пробния период. Ако натиснете предложение за добавка в панела Използване, виждате „Изберете план, за да отключите добавки.“
Ако при края на пробния период има регистрирана карта, абонаментът Solo просто продължава и картата се таксува. Ако приключи без план (няма карта или абонаментът е прекратен), работното пространство се заключва, докато не изберете план:
Данните Ви се пазят, докато работното пространство е заключено. Изберете план и контактите, имотите, сделките и документите Ви са там, където сте ги оставили.
Експортирайте, докато имате достъп
Докато работното пространство е заключено, експортът не е достъпен. Ако не сте сигурни, че ще се абонирате, и искате копие на контактите, имотите или документите си, експортирайте ги, докато пробният период тече. Вижте Импорт и експорт на данни.
Не виждам пробен период на страницата за фактуриране. Пробният период е само за Solo и само за работно пространство, което не е имало абонамент досега. Работно пространство, което вече е имало абонамент, започва направо с плащане.
Отворих Фактуриране, но не мога да избера план. Нямате право да управлявате фактурирането. Вместо плановете страницата показва Само собственикът на работния профил или хората с достъп до фактурирането могат да сменят плана и кратко обобщение. По подразбиране само собственикът може да управлява фактурирането, не и администраторите. Натиснете Поискай достъп или помолете собственика на работното пространство да избере плана.
Колегите ми виждат „Абонаментът ви е отказан“ на всяка страница. Пробният период е приключил без платен план. Собственикът на работното пространство трябва да отвори НастройкиФактуриране и да избере план. Достъпът се връща за всички веднага щом плащането мине.
Лентата за пробния период изчезна. Затворили сте я с бутона ×. Тя се появява отново следващия път, когато отворите Avensa, и когато остават 3 дни и 1 ден. Оставащите дни винаги се виждат на страницата за фактуриране.